PershendeTje !!

Ju njoftoje se kohet e fundit jemi ne kerkim te ADMINEVE te ndryshem te cilet kan Sitet e tyre.

Kerkojme bashkpunim e tyre per vete faktin se na interesojne USERA me shume ne kanal.

Duke linkuar javat e tyre qe do ken ne WEB,vizitoret mund te lidhen me serverin tone.

Theksoje se Adminit te x siti nese i intereson do te kete keto oferta:

1.Acc per te mbajtur ne mbikqyrje userat qe do te hyne nga faqa e tij.

2.Do te reklamohet siti i tij ne MOTD duke u renditur ke "Faqet Mbeshtetese"

3.Vizitoret qe do te hyne ne serverin ton do ken ne info (kur te behen WHOIS) Sitin nga i cili jan futur.

Shembull:

00:36
Shtriga (Flash@77688728.8B7F0CA6.8E6B219C.IP): Undheti.al! To the moon and Back. ♥
Shtriga eshte ne kanalet: +#shqipet +#Kuiz
Shtriga eshte i lidhur ne Irc.Shprehu.al (** Albanian Network Team **)
Shtriga ka ndejt pa folur per 19 October 2017, 00:34:52.

Nese dikujt i intereson ky bashkpunim jeni te lutur te kontaktoni me @Plutoni privat ose te zonat perkate ne chat si #sherbimet .

Faqja kryesore ku gjithashtu mund te hyni eshte chat.undheti.al

Kush eshte i interesuar ne ofertat e mesiperme dhe ploteson kushtet e kerkuara mund te shkruaj ne kete postim. Gjithashtu mund te jepni pershtypjet tuaja, verejtje, sugjerime apo ide te reja.