Kam nje sygjerim ne lidhje me masat ndeshkuese nga bisedat ne #Shqipet, ndonese eshte i pa kompletuar si sygjerim, shpresoj te kompletohet me mendimet tuaja.
BAN-i eshte i "shenjte" poashtu edhe personi qe e vendos ate BAN.
Para se nje @ Aop/Sop ti vendosi BAN nje perdoruesi abuzues duhet te jete 100% i bindur se i "dyshuari" e meriton ndeshkimin.
Ka pasur shume raste ne te shkuaren qe jane vendosur BAN vetem per nje fjale, pa ndjekur gjithe qellimin e bisedes se perdoruesit.
Duhet te kemi kujdes, dikush mund te shkruaje gabim dhe ndonje fjale...mos te nxitohemi te gabojme dhe NE duke vene BAN.
Cdo perdorues qe e tepron me sjelljen e tij fyese duket sepse vazhdimisht ka ate qellim, pra mire do ishte te ndjekim gjithe qellimin e bisedes te nje perdoruesi para se ti vendosim BAN.
Gjithashtu do doja tju sygjeroja te ishim pak me "te lire" ne marrjen e masave ndeshkuese ne lidhje me bisedat "hot" qe kryejne perdoruesit me njeri tjetrin ne #Shqipet.
Kur shkruaj bisedat "hot", nenkuptoj VETEM ato lloj bisedash qe kane nje sense humori, ndoshta black humor por gjithsesi nuk krijojne "reagime hakmarrese" ndermjet bashkebiseduesve ne #Shqipet dhe nuk permbajne asnje kuptim apo nenkuptim ofendues/urrejtes/diskriminues.