E ku ka me mire sesa te vendosesh nje platforme komunikimi mes vizitoreve ne webfaqen tende?
Undheti NETWORK jua ofron Falas!
Lidhje direkt ne chat ne dhomen kryesore #Shqipet
Sidhe Lidhje te personalizuara ne dhomen qe ju keni krijuar dhe doni te mblidhni vizitoret e webfaqes tuaj per te bashkbiseduar me to.

Lidhja direkte ne kanalet #Shqipet dhe #kuiz,
Menyrat e lidhjes jane 2 platforma te ndryshme:

Flashi kryesor i Undheti.al si dhe Flashi i faqes mbeshtetese Meemira.net:

Link 1: http://chat.undheti.al
Link 2: http://www.meemira.net/chat/

Iframe 1:

HTML:
<iframe src="http://chat.undheti.al/" style="position:fixed; top:0px; left:0px; bottom:0px; right:0px; width:100%; height:100%; border:none; margin:0; padding:0; overflow:hidden; z-index:999999;">
    Shfletuesi juaj nuk e suporton Iframe!
</iframe>

Iframe 2:

HTML:
<iframe src="http://www.meemira.net/chat/" style="position:fixed; top:0px; left:0px; bottom:0px; right:0px; width:100%; height:100%; border:none; margin:0; padding:0; overflow:hidden; z-index:999999;">
    Shfletuesi juaj nuk e suporton Iframe!
</iframe>

Per dhome te personalizuar aktualisht suporton vetem Undheti.al
Linku: http://undheti.al/#Ndihme
(Linkut i shtojme dhomen qe kemi krijuar)

HTML:
<iframe src="http://flash.undheti.al/#Ndihme" style="position:fixed; top:0px; left:0px; bottom:0px; right:0px; width:100%; height:100%; border:none; margin:0; padding:0; overflow:hidden; z-index:999999;">
    Shfletuesi juaj nuk e suporton Iframe!
</iframe>

Platformat e chatit jane te dyja 100% kompatibel per cdo paisje mjafto te navigoni ne linqet me siper!
Paqartesite dhe ndihmat qe ju duhen komentoni ketu dhe ju ndihmoj une!