Nese deshironi te ndihmoni forumin, mund te vini re qe poshte cdo shkrimi ka dhe nje buton REPORT! Shume shkrime nuk mund te monitorohen gjithmone, por nese vini re nje shkrim qe ka nje ofendim, nje shkrim qe nuk i perket kategorise apo cdo gje tjeter qe mendoni se nuk qendron ne ate shkrim, ju lutem klikoni REPORT dhe shkruani arsyen qe mendoni!

Duke kryer kete veprim ju do kontribuoni drejtperdrejt ne administrimin e forumit dhe do lehtesoni shume punen e moderatoreve per te mbajtur nje forum sa me te organizuar!

Dhe ne fund, mos harroni qe jemi ketu per t'u argetuar, per te mesuar nga njeri tjetri dhe ne nje ambient qe e krijojme ne vete! :)