Kam vene re qe disa kane probleme akoma ne ngarkimin e fotografive.

Ngarkimi i fotografive behet ne 2 menyra:

1 : Duke mare url e fotografise aty ku e keni mar dhe klikoni kutizen image dhe gjithcka ka perfunduar.

2 : Klikoni te opsioni Ngarko file dhe me pas vendosni fotografine qe keni ne tel/laptop dhe mos harroni pasi te jep upload fotografia, ti klikoni te opsioni Full Image.

Kjo do te lehtesoje edhe anetaret e tjere per te pare me mire cdo fotografi qe postohet ne forum.

Per cfare do problemi tjeter qe mund te keni, shprehu ne komente me posht.